21
Sh, T
2795 New Articles

Lubonja nga Shkodra: Lufta politike "lufte" pushteti

POLITIKE
TIPOGRAFIA

Nga Shkodra analisti Fatos Lubonja e cileson krizen politike qe ka perfshire vendin prej pothuajse 2 muajsh si nje loje per pushtet midis partive.  Ai e shikon si mjaft shqetesues mungesen e nje vullneti per te pranuar se ne vend ka  krize  dhe me pas bashkepunimi  per  kapercimin e saj.

 

Per analistin Lubonja eshte e gabuar te zhvillohen zgjedhje pa opoziten  pasi kjo do ishte nje hap mbrapa per Shqiperine.

 

 Ndersa qendrimin e krytarit te LSI Ilir Meta, Lubonja e shikon si nje qendrim qe ka ne fokus vetem ruajtjen e partise dhe interesave te veta.