21
Sh, T
2795 New Articles

"Peticioni kunder Bashes", distancohet PD Shkoder

POLITIKE
TIPOGRAFIA

 

 

Partia Demokratike Shkoder distancohet nga peticioni i publikuar ne media , i firmosur nga disa demokrat te ketij qyteti. Permes nje deklarate sqarohet  se mendimi ndryshe eshte i pranuar ne kete force politike  por ky nuk eshte qendrimi zyrtar dhe institucional i selise blu ne Shkoder.

 

Deklarate:

Jemi sot ketu per te sqaruar opinion publik ne lidhje me nje prezantim ne disa media diten e djeshme te nje peticioni te hartuar dhe te firmosur nga disa anetare, simpatizante te  PD-se, apo dhe banore te  Shkodres.

Ne nje shtet demokratik dhe ne nje Parti Demokratike, secili prej  personave eshte i lire te shprehe mendimin e tij personal, ne drejtim te drejtuesve te saj apo dhe te politika te ndjekur nga drejtuesit, me te cilet keto anetare nuk bien dakort. Kjo eshte nje gje krejt normale.

Pra, peticioni I bere publik dje, i firmosur nga disa anetare te saj,  duhet te theksojme se ai  nuk eshte mendimi institucional  I PD te Shkodres, apo I strukturave te saj, sic u munduan ta paraqesim mbremjen e djeshme, me apo pa qelim,  disa media audiovizive ne Tirane. Por ky eshte vetem mendimi i tyre personal.

Vendimet, mendimet apo Peticionet e ndryshme qe mund te merren ne emer te Partise Dekratike , do te jene kurdohet transparente, me emer dhe mbiemer te Kryetarit te saj apo dhe te strukturave me te larta drejtuese te Partise.

Ju Faleminderit