22
D, T
2803 New Articles

Protesta e te permbyturve, demshperblimet ose nuk votojme!

AKTUALITET
TIPOGRAFIA

Rreth 200 persona kanë protestuar ndaj dëmshpërblimeve të padhëna për vitet 2010-2011 për dëmet në banesa por edhe mënyrën se si po ndahen dëmshpërblimet për bujqësinë. Protesta është zhvilluar përpara prefekturës teksa protestuesit fillimisht kanë bllokuar rrugën e pedonales duke mos lejuar makinat që të kalojnë për disa minuta…

 

Protestuesit u shprehën se kërkojnë nga qeveria që të japë dëmshpërblimet e shkaktuara në banesa ndërsa denoncuan se paratë për dëmëshpërblimet në bujqësi po ndahen vetëm për përfitime në fushatën elektorale…

 

 

Protestat për dëmshpërblimet do të vazhdojnë dhe në rast se qeveria nuk merr asnjë masë për këta banorë që pretendojnë për të drejtat e tyre që në vitet 2010-2011.