20
H, N
3024 New Articles

Velipoja pa roje bregdetare, Administratori fajson ministrine

AKTUALITET
Typography

Mungesa e rojeve bregdetare ne plazhin e Velipojës është përgjegjësi e Ministrisë dhe Agjensisë kombetare të bregdetit. Një deklaratë e tillë është bere nga administrator i njeisse Velipoje Altin Kaçi, i cili është shprehur se bashkia i ka punonjësit por trajnimi është dashur të kryhet nga kjo agjensi…

Nga ana tjetër, Kaçi ka deklaruar se në det ka vetëm një person të mbytur ndërkohe që rastet e tjera kane qëne si pasoje e infarteve.

Mungesa e rojeve bregdetare ne Velipojë është kthyer në ceshtje, pas mbytjes se 13 vjecarit nga Mitrovica ndërkohe që pushuesit, kërkojnë me teper siguri në det