20
H, N
3024 New Articles

Shpërthimi në Velipojë/ Vargje prekëse të Brikenës për vëllain e saj

AKTUALITET
Typography

Brikena Zenunaj e cila humbi vëllain dhe babin nga shpërthimi i gazit në Velipojë i ka kushtuar disa vargje vëllait të saj Hektorit. 

Në një postim në rrjetet sociale, ajo mes të tjerash shkruan: 

“Sa më mungon vëlla i dashur, të të puthja edhe njëherë, ku je yll ku ke shkuar, me engjëllin më të bukur, vallë a je bashkuar”.

Hektori ndërroi jetë në Turqi si pasojë e plagëve të rënda që kishte pësuar nga shpërthimi i gazit në lokalin e familjes së tyre në Velipojë.