20
H, N
3024 New Articles

Nuk ka numrat, deshton serish mbledhja e Keshillit Bashkiak ne Shkoder

AKTUALITET
Typography

Ka deshtuar perseri mbledhja e rradhes e Keshillit te bashkise Shkoder.

Shkak ka qene mungesa e keshilltareve duke bere qe te mos plotesohet koorumi i nevojshem.Ne mbledhjej e se ejtes kane qene te pranishem vetem 22 keshilltare. Me se shumti kane e munguar keshilltaret e majte PS dhe LSI qe nuk kane qene thuajse te gjithe ,ndersa mungesa ka pase dhe nga keshilltaret e partive aleate te PD.Edhe nje dite me pare, ka deshtuar po kjo mbledhje dhe shkaku ka qene i njejte, mospjesmarrja e keshilltareve.