19
D, N
3006 New Articles

Qeveria ndryshon sërish buxhetin e vitit 2017

AKTUALITET
Typography

Këshilli i Ministrave ka miratuar një ditë më parë aktin normative që ndryshon buxhetin e këtij viti.

kjo është hera e dytë në pak muaj që qeveria ndërhyn në buxhet. Ndryshimi i mëparshëm ishte ai i ndërmarrë gjatë verës për shkak të problematikës së krijuar nga mungesa e reshjeve.

Për më shumë lexo:

 

Referuar aktit normativ, buxheti për vitin 2017 është:

Të ardhurat 442 901 milionë lekë;

Shpenzimet 474 100 milionë lekë;

Deficiti 31 199 milionë lekë

Akti normativ përcakton gjithashtu se numri i përgjithshëm i punonjësve në organikë ndryshohet dhe bëhet 81 465 veta. Në aktin normativ të muajit gusht, numri i pergjithshëm i punonjësve në organikë ishte 81 718 veta.

SCAN