20
H, N
3024 New Articles

Kokaj: Dështimi i paketës,problem i brëndshëm i PD

AKTUALITET
Typography

Pas mbledhjes që solli dështimin e ndryshimeve te paketës fiskale ne Bashkine Shkodër, këshilltari Gaspër Kokaj, është shprehur se kjo situatë vjen për shkak të probleme të brendshme te partise demokratike dhe marrëdhënieve me aleatët e saj.

Ndërkohë që Kokaj, evidenton se për herë të parë LSI-PS, nuk kanë interesa me bashkinë e Shkodrës duke iu referuar bojkotit. I pyetur nësë kjo situatë mund të përseritet edhe me buxhetin, Kokaj deklaron se gjithcka mund të ndodh por PD duhet angazhohet për të ndryshuar situatën