18
Sh, N
2975 New Articles

Çantat-thes. Modelet më chic të pranverës

e-BIZ
Typography

Komode, të bollshme dhe të kombinueshme: e kemi fjalën për çantat-thes, protagoniste të padiskutueshme të pranverës. Janë një element që duhet t’i shtoni në listën tuaj të shopping-ut. Por cilin version të zgjidhni mes shumë propozimeve në qarkullim? Kemi zgjedhur disa variante: nga ato minimale neutro në ato origjinale e cool, të zbukuruara me temina, tufëza e pon-pon. Dhe diçka tjetër: Krijojnë varësi!