21
Sh, T
2795 New Articles

Pas 6 kolopuçëve, blogerja lajmëron të 7-in në mënyrën më fantastike!

e-BIZ
TIPOGRAFIA

Jessica Roberts është një grua heroinë. I ka mbijetuar kancerit, ka gjashtë fëmijë dhe tani, është në pritje të të 7-tit.

 

Mënyra sesi ajo e bëri të ditur lajmin ishte tepër e adhurueshme për të mos u bërë lajm në media. Në mënyrën më origjinale: reshtoi 6 fëmijët dhe mbajti për vete numrin 7.

 

“Surprizë! Duart, zemrat, shtëpia jonë, makina jonë, do të mbushen pak më plot shkurtin që vjen. Dy javë më parë, përjetuam një problem shëndetësor, ndaj jam shumë e lumtur që mund ta ndaj këtë lajm me ju.”, shkruan Jessica në Instagram.

Ajo poston shpesh foto të vogëlushëve të saj, që kanë pak diferencë me njëri-tjetrin.

 

 

 

“Surprizë! Duart, zemrat, shtëpia jonë, makina jonë, do të mbushen pak më plot shkurtin që vjen. Dy javë më parë, përjetuam një problem shëndetësor, ndaj jam shumë e lumtur që mund ta ndaj këtë lajm me ju.”, shkruan Jessica në Instagram.

Ajo poston shpesh foto të vogëlushëve të saj, që kanë pak diferencë me njëri-tjetrin.

 

Janë një familje e madhe, e bukur, që do të bëhet akoma më e madhe.