21
Sh, T
2795 New Articles

I nxehti, nga kallinjtë e misrit dalin kokoshka, e vërtetë apo shaka?

e-BIZ
TIPOGRAFIA

“Bën vërtetë aq vapë saqë nga kallinjtë e misrit kanë dalë kokoshka”

. Kështu e nis fjalën e tij një fermer në Cento në provincën e Bologna-s në Itali, i cili tregon në facebook zbulimin e bërë gjatë një kontrolli në një fushë me misër. “Erdha afër fushës dhe vura re diçka të pazakontë”, thotë ai duke qeshur. Më pas tregon disa kokoshka të rëna në tokë dhe disa të tjera ende në kallinj dhe e mbyll duke thënë: “Bën pak nxehtë”.