19
D, N
3006 New Articles

Pse është e rëndësishme të keni të paktën 2 karriera?

e-BIZ
Typography

Nuk është e pazakontë të takosh një avokat i cili dëshiron të punojë edhe si një ekonomist apo si një piktor?

Apo një redaktor i cili fantazon për të qenë dizajner?

Ndoshta edhe ju ëndërroni që të kaloni në një karrierë e cila është e ndryshme nga ajo që ju bëni tani në mënyrë drastike.

Por sipas ekspertëve janë të rrallë ata të cilët e bëjnë një gjë të tillë. Kostot e ndërrimit të një profesioni janë shumë të larta dhe mundësia për të pasur sukses duket shumë e largët.

Por ideja nuk është të shkëputeni përfundimisht nga puna juaj e t’i mbyllni të gjitha që kanë të bëjnë me të. Por t’i bësh të dyja.

Dy karriera janë përfundimisht më mirë se sa një deh duke u zotuar në dy karriera të ndryshme ju do të merrni përfitime nga secila.

Por cilat janë përfitimet kryesore që ju merrni nga zotimi në dy karriera të ndryshme?

Zgjeroni rrethin tuaj të njohjeve

Zhvilloni më tej aftësitë tuaja

Gjeni vetveten

Kuptoni se çfarë ju pëlqen në të vërtetë në jetë

Ju hapen shumë dyer për më vonë