19
D, N
3006 New Articles

Fituan betejën me kancerin e gjirit, kthejnë plagët në art

e-BIZ
Typography

Impakti që ka në jetën e një femre diagnostikimi me kancerin e gjirit është shumë i madh.

Edhe nëse arrijnë që ti shpëtojnë kësaj sëmundje, gjithmonë plagët në gjoks ngelen aty për t’i kujtuar dhimbjen që kanë përjetuar.

Por shumë prej këtyre grave kanë gjetur mënyrën për ti zhdukur këto kujtime të këqija duke i kthyer plagët në art.

Ato kanë krijuar tatuazhe me domethënie të ndryshme për jetën e re dhe trupi i tyre duket shumë i bukur.