19
D, N
3006 New Articles

TE TJERA

Policia e Shkodrës ka arrestur 7 persona në kuadër të operacionit “Balerina” kundër trafiqeve, e konkretisht në fushën e shfrytëzimit dhe ushtrimit të prostitucionit.

Mes të arrestuarve është dhe Rinard (Frederik)Tota, i dyshuar dhe si organizatori kryesorë dhe i dënuar disa herë për vepra penale të ndryshme.

Aktiviteti i ushtrimit të prostitucionit kryhej  në lokalin e tij “TATA”, në qytetin e Shkodrës.

Tota nuk është i panjohur jo vetëm për policinë por edhe për publikun pasi ai ishte denoncuar dhe më parë si një person që e ushtronte këtë lloj aktiviteti dhe edhe pse kjo dihej nuk arrestohej.

Aqi ishte bërë i njohur për jetën e luksit që bënte dhe dilte në mënyrë të hapur me dy femra duke publikuar dhe foto erotike me ta nëpër rrjetet sociale.

Ambienteve të frekuentura prej tij nuk i ka shpëtuar edhe çadra e PD-së e ngritur në bulevard ku Basha kërkonte themelimin e “Republikës së Re” duke bërë thirrje për mbështetje masive. Kësaj thirrje duket se i është përgjigjur Dan Bilzeriani” i Shkodrës i cili shihet së bashku me dy femrate e tij i ulur në stol. (Faxweb)

 

 

Policia e Shkodrës në kuadër të operacionit “Forca e Ligjit” ka arrestuar 7 persona në atë që e ka cilësuar si grupi kriminal “Balerina”.

Blute e Shkodres, konkretisht sektori kunder narkotikeve dhe krimeve ndaj personit

Advertisement