20
H, N
3024 New Articles

Puke/ Shperthim i telekomanduar i nje ndertese

KRONIKE
Typography

Ashtu siç ishte njoftuar, sot fal mbështetjes së IKMT u realizua shembja e kontrolluar e objektiti të ish Fabrikës së Miellit.

Objekti i degraduar ishte kthyer në një rrezik potencial kryesisht për të rinjët, të cilët shkulnin praj saj hekura që i shisnin më pas për skrap. Si pasoj e kësaj shembje nuk u shënuan dëmtime në banesat aty pran. Ne falenderojme të gjithë qytetarët e Pukës të cilët na mirkuptuan dhe zbatuan rregullat për këtë rast.

/Bashkia Puke/