18
Mer, T
2793 New Articles

Vogelushi nga Shkodra Juri Dajani, talenti vetem 8 vjeçar!

KULTURE
TIPOGRAFIA

Juri Dajani vetem 8 vjec ka mahnitur te gjithe me talentin e tij. Ai eshte nxenes i shkolles se muzikes "Prenke Jakova" qe edhe pse ne kete moshe te vogel diten e sotme ka zhvilluar nje koncert recital ne  sallen e shfaqjeve te kesaj shkolle. Me violinen  e tij ai  luajti pjese te ndryshme muzikore ndersa shfaqje u shijua nga nje publik i gjere. Nderkohe drejtori Anton Kaftalli tregon me shume rreth ketij koncerti duke i besuar jo talentit dhe perkushtimit te ketij vogelushi por edhe mesueses se tij kujdestare Viola Bajraktari. 

 

 

 

 

Ne menyre te vazhdueshme nxenesit e shkolles "Prenke Jakova" sjellin koncerte me nivel te admirueshem artistik duke shpalosur talentin e tyre po njekohesisht formimin shkollor. Nderkohe kjo shkolle ka kthyer ne tradite organizimin e koncerteve ku  nepermjet tyre synohet nxjerrja ne pah e cilesive profesionle, por edhe qe nxenesit arrijne te provojne emocionet e skenes