18
Mer, T
2793 New Articles

Ekspozohen objekte personale të At Zef Pllumit (FOTO)

KULTURE
TIPOGRAFIA

Zhguni i At Zef Pllumit është ekspozuar bashkë me sende të tjera personale në ekspozitën e hapur në Arqipeshkevinë Tiranë-Durrës. Mes objekteve shohim dhe dorëshkrimin e veprës monumentale “Rrno për me tregue”.