25
H, SH

Vdekja e Lady Diana, djali Harry: ‘Unë në terapi pas 20 vitesh dhimbje’

BOTA
TIPOGRAFIA

Për të përballuar vdekjen e nënës së tij lady Diana, Harry ka kërkuar ndihmën e një psikoterapiste.

Ka qenë vetë Princi në një interviste ekskluzive për të përditshmen Telegraph që ka rrëfyer: “I mbylla në vetvete të gjitha emocionet, për pothuajse 20 vjet pas humbjes së nënës. Fshihesha dhe refuzoja të mendoja për të, por kjo nuk më ndihmonte aspak. Më bënte vetëm të ndjehesha i trishtuar’.

 

‘Kështu vendosa të kërkoj ndihmën e një njeriu më të specializuar i cili më ndihmoi shumë të dal nga errësira dhe dhimbja e madhe’, ka treguar Harry.