18
Sh, N
2975 New Articles

Djegia e mbeturinave, zjarr masiv ne Shkoder

SOCIALE
Typography

Djegia e  mbeturinave ne zonat periferike te qytetit eshte kthyer ne nje normalitet ne Shkoder. Ky avaz ka vite qe vazhdon dhe pervec zerit qytetar shpeshhere te mbytur nga rrethanat dhe indiferenca , duket se askush tjeter nuk do t'ia dije. Gjobat e vendosura nga inspektoriati i mjedisit, Bashkise Shkoder  nuk kane permiresuar as situaten e aq me teper klimen e bashkepunimit mes dy institucioneve .

Situata eshte denoncuar dhe ridenoncuar  ndersa reagimi ka qene apatik. Megjithe prononcimet e shumta publike  deri tani asnje pereson nuk eshte vene para pergjegjesise ligjore per djegjen e mbeturinave dhe ndotjen e mjedisit tone te perbashket.  

 

Demet qe shkaktohen ne shendetin tone si rezultat i i djegjes se mebturinave jane evidente ndersa cilesia e ajrit sa vjen dhe perkeqesohet. Ndaj duhet  te merren masa imediate para se te ndodhemi ne nje situate alarmi mjedisor. 

/antenatv