20
H, N
3024 New Articles

Kujdesi per invalidet, trajnohen administratoret shoqeror

SOCIALE
Typography

15 administratoret shoqeror e Bashkive te Qarkut Shkoder jane certifikuar mbi nevojat e tetraplegjikeve dhe paraplegjikeve. Ato tashme do kene njohuri te mjaftueshme ne trajtimin e kesaj kategorie me specifika dhe po ashtu ne matjet e nevojshme sa i takon karrigeve me rrota qe invalid te ndryshem duhet te perdorin. Drejtorja e Sherbimit Social Shteteror ne Shkoder  Valbona Tula u shpreh mjaft entuziste ne perfundim te ketij trajnimi, vecanerisht per faktin se tashme qe gjithe personat me nevoja specifike mund te furnizohen me karrige me rrota , duke u drejtuar vetem tek administratori i cili me pas ndjek procedurat e nevojshme

 

Trajnimi erdhi si iniciative e fondacionit shqiptar per te drejtat e pesonave me aftesi te kufizuara.  Teksa administratoret u ulen vete ne karrige me rrota duke provuar sigurisht qeper nje here te vetme te vihen ne rolin e ketyre personave te cilet kane nevoje per me shume vemendje dhe perfshirje