20
H, N
3024 New Articles

Vritini grate!

SOCIALE
Typography

 

Nga Arjola Zadrima

 

 

Vritini Grate.

Vritini tana, vritni edhe nanat tueja, edhe ato te femijeve tuej, ju kanibalet e ketij shekulli pa emen, ju palaco rrugash qe nuk jeni te denjen per emnin e pagezuem NJERI.Ju te degjeneruem, burracake, fryt i mendjeve te semura, te biret e kesaj toke qe ka marre qe ju mban siper. Vritini grate prej inferioritetit, prej injorances, prej marrise e xhelozise me oke, ju plehna , zhele qe merrni oksigjen falas, te biret e kesaj qeverie e shteti krejtesisht te deshtuem. 

Vritini grate, vec pse ato munden me ju linde, vritini e shueni faren tuej si grami qe mbyt parcela, ju nuk meritoni mitren prej ku keni dale, as membranen e jetes...pisa te zhburrnuem, qe kaq dini me ba...
Krejt si shoqni duhet me pase turp cka riprodhojme, dhe si shtet duhet me u ndi fajtor, deri ne palc, per vrasjet dite per dite te grave. 
Rrace e keqe!