18
Sh, N
2975 New Articles

Volejboll/ Vllaznia mundet nga Partizani ne "Qazim Dervishi"

SPORT
Typography

U luajt në pallatin e sportit “Qazim Dervishi” në Shkodër ndeshja për play-off midis Vllaznisë dhe Partizanit në volejbollin e meshkujve.

Seti i parë

Seti i parë është fituar nga skuadra e Partizanit me rezultatin 30 me 28, pas disa gabimeve të skuadrës shkodrane.

Seti i dytë

Vllaznia përmbys rezultatin duke triumfuar në setin e dytë me rezultatin 25 me 18.

Seti i tretë

Seti i tretë, është fituar nga skuadra e Partizanit me rezultatin 25-24.

Seti i katërt Ky set u fitua nga skuadra shkodrane me rezultatin 25-24. Seti i pestë Seti i pestë dhe i fundit u fitua nga Partizani, duke fituar kështu edhe ndeshjen.