18
Mer, T
2793 New Articles

Opinion / Dhe historia e dashurise vazhdon...

SPORT
TIPOGRAFIA

Nga Klodian Zhivani

Show ne stervitje, show ne fushe, show ne sektorin VIP te stadiumit dhe kete here show edhe ne tribunen e gazetareve. Jo me kot zgjodhi mjediset e medias per te "ndjek" ndeshjen. Plani ishte i detajuar ! Lojtaret pa rroga dhe me 7 dite e gjysme, 8 pa çerek, faze pergatitore te merrnin nje rezultat pozitiv, dhe kryebashkiakja/presidentja te shperthente duke tregu emocionet, perkushtimin dhe dashurine 😍 e saj per Vllaznine. Keshtu te nesermen te mbushte gazetat dhe TV me suksesin e saj por edhe dashurine me shikim gati 3 vjeçar per Vllaznine.

Vllaznia 0 Teuta 1

Per fatin e keq te saj plani deshtoi. (Megjithese nuk i dihet 😉)

Lojtaret pa rroga dhe llogarite bankare te bllokuara ! Jemi drejt privatizimit...Still a better love story than twilight...